Hallo lieve bezoekers, 

05 augustus 2021 was een bijzondere dag en ik zal je vertellen waarom. 

Op 04 augustus 2021 schoot ik weer alle kanten op in onzekerheid en angst. Ik besloot daarom een tarot kaart te leggen om weer wat positieve vibes te kunnen ervaren en krijgen. In deze kaarten stond dat ik de dag erna een kleine verrassing zou ontvangen en dat deed ik! 

Na het leggen van mijn kaarten besloot ik na het opzeggen van enkele postieve vibrerende affirmaties te gaan slapen, met de hoop dat ik die dag erna die verrassing zou ontvangen. 

De dag van 05 augustus 2021 liep ten einde, het was al bijna 22:00 en nog steeds geen teken van die kleine verrassing die mijn kaarten hadden voorspeld. De moed begon me in de schoenen te zakken en weer werd ik overladen door onzekerheid en angst. 

Ik was me laatste schilderij aan het posten op een andere verkoop pagina toen mijn telefoon een ping gaf. Het geluid dat ik krijg wanneer ik een email bericht in mijn gmail inbox heb ontvangen. Nog steeds met de teleurstelling in mijn schoenen opende ik het bericht en slaakte een gilletje van opwinding! 

Op een ander platform waar ik mijn schilderijen probeer te verkopen welke een schilderij van mij op proef verkoop hadden genomen. Dit om te kijken of er vraag en interesse is naar mijn werk. En deze proef was bovenverwachting goed verlopen, ik verkocht mijn schilderij aan iemand uit Italie. Hoe gaaf is dat! Het was 21:48 toen ik dit heugdelijkje bericht ontving. 

Mijn kaarten hadden dus niet gelogen en mijn lang verwachte verrassing was daar. 

Geduld, ja het is niet mijn sterkste kant, maar ik zal vanaf nu proberen meer geduld op te brengen voor het universum en haar beloftes richting mij. 

En hiermee wil ik dit blog bericht afsluiten. 

 

Liefs Lisa.